Herinnering schilderij laten maken

 Regelmatig krijg ik bericht van mensen waarin staat “Ik wil een herinnering schilderij laten maken.” Ze vragen of ik een speciaal schilderij met symbolische betekenis kan tekenen of schilderen. Ter herinnering aan een moment of iemand die ze dierbaar is. Dat kan uiteraard.

Boodschappers van overledenen

Vaak krijgen we bezoek van een vlinder, roodborstje, musje of koolmees. Of deze dieren zijn duidelijk aanwezig op een speciale datum of tijdstip. We hebben het gevoel dat ze ons iets willen vertellen of laten weten.

Het komt ook regelmatig voor dat deze dieren tijdens een uitvaart op de kist van de overledene gaan zitten. Deze symbolische dieren zijn de boodschappers van onze dierbare overledenen. We voelen ons getroost en we koesteren het bijzondere moment van dit bezoek. Omdat er heel even weer contact is.

Herinnering schilderij laten maken in opdracht

Door de regelmatige vragen schilder ik ook in opdracht roodborstjes, vlinders of andere symbolische herinneringsdieren op 3D-paneeltjes van 20×20 cm. Ik vind het heel bijzonder om deze herinnering schilderijtjes te maken. Een troostende gedachte en een mooi cadeau om te geven aan wie het nodig heeft.

Het schilderijtje kan naar aanleiding van een zelfgemaakte foto of een copyrightvrije foto van internet gemaakt worden. Natuurlijk kan het van een roodborstje zijn, maar ook een vlinder of een eekhoorntje, of ieder andere spirituele boodschapper. Het is tevens mogelijk om er een datum bij te laten schilderen.

Virginie van Kempen

Wil jij ook een eigen herinnering schilderij laten maken ter nagedachtenis aan iets of iemand die voor jou een speciale betekenis heeft? Neem contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

+ 31 619211258
Volg me voor meer voorbeelden