Buddy en Tommy

Dierenportret laten tekenen of schilderen

Wil jij een dierenportret laten tekenen of schilderen? Veel mensen ervaren, net als ik, een diepe vriendschapsband met hun dier. De dieren zijn onderdeel van ons gezin en vaak zelfs meer dan dat. Door mijn liefde voor de natuur en dieren te combineren met mijn schilderkunst, heb ik me gespecialiseerd in het maken van huisdierportretten. Zowel nog levende maatjes als een portret van je overleden huisdier.

Dierenportret van je huisdier

Dieren geven zoveel onvoorwaardelijke liefde en kijken enkel naar ons hart in plaats van naar uiterlijkheden. Dieren zijn onze maatjes in het dagelijks leven. Dieren geven plezier en troost. We zijn ook trots op onze dieren. Bijvoorbeeld op hoe ze kunnen presteren in wedstrijden, de mooiste zijn in hun ras, een goede moeder zijn van een prachtig nest of hoe ze als hulphond helpen bij het dagelijkse leven naast je staan. We maken heel wat mee met onze dieren.

Al deze mooie momenten kan ik voor jou vertalen in een dierenportret of schilderij. Het portret van jouw (huis)dier wordt aan de hand van een foto getekend of geschilderd. Enkele voorbeelden: een moederhond met haar pup, een paard met zijn ruiter, je (klein)kind met haar pony.

Wil jij een dierenportret laten tekenen of schilderen?

Wammes

Er zijn soms honden die op je pad komen met wie je iets speciaals hebt. Onze Drent Wammes was er zo één.
Een ondeugende lieve rakker met wie ik heel veel heb beleefd, genoeg om een boek mee te vullen.
Helaas mocht hij niet oud worden en moesten wij net voor zijn 7e verjaardag afscheid van hem nemen.
Virginie heb ik leren kennen omdat onze Linde na haar pensioen bij haar is gaan wonen. Al snel zag ik de prachtige portretten die zij maakte en heb haar toen gevraagd om voor mijn man een pastel portret van onze Wammes te tekenen. Iets waar wij tot de dag van vandaag nog heel blij mee zijn.

Diana Adriaans

Snikkers

Portret van overleden huisdier

Onvermijdelijk komt ooit het moment dat we ons (huis)dier moeten laten gaan. Loslaten is ook liefde, maar het doet zo’n pijn om ze te moeten missen. Je dier is je maatje. Een portret van je overleden huisdier kan troost bieden en de fijne herinnering levend houden. Het is ook een prachtig en bijzonder cadeau voor iemand die zijn of haar dier moet missen.

Als jij de mooiste foto’s uitzoekt, maak ik in overeenstemming met jou een dierbaar portret.

Een schilderij of tekening met meerdere dieren of van een mens met dier vergt meer voorbereiding en tijd, maar is zeker ook mogelijk.

Vertel me wat je graag zou willen terugzien in een schilderij of tekening en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Het portret van mijn liefste hond Buddy betekend heel veel voor mij. Mijn hond Buddy leeft niet meer, maar gelukkig is Tommy er nog. Ik ben een echte fan van teckels. Het portret is zeer gelijkend. Mijn familie en vrienden die Buddy allemaal gekend hebben vinden het portret ook zeer gelijkend. De samenwerking met Virginie was erg goed en ik ben tevreden over het eindresultaat.

Ralf 

Purdy (foto)

Purdy (pastel portret)

Nona (foto)

Papy (foto)

Nona (pastel portret)

Papy (pastel portret)

Wanneer ik naar het portret van mijn Papy kijk, zie ik de liefde in zijn ogen. Je voelt zijn ziel in de tekening terugkomen. De tekening is een hele goede gelijkenis van mijn hondje Papy. Het maakt mij altijd blij om er naar te kijken en ik voel me dan verbonden met Papy.

Thea van Kempen

Volg me voor meer voorbeelden